Garšvielas ir ne tikai ēdiena aromāta un garšas bagātināšanai, bet arī medicīniskos nolūkos lietotas jau ļoti, ļoti sen – pirms vairākiem tūkstošiem gadu. Arvien tiek atklātas jaunas garšvielu īpašības un to pozitīvā ietekme uz cilvēka veselību.
Dabīgās sāls no dažādiem kalnu, upju un jūru ieguves avotiem ietver bagātīgu minerālu sastāvu. Maldīgs ir uzskats par to, kas sāls lietošana uzturā ir kaitīga, jo sāls, kas iegūta dabīgā veidā no tīrām ieguves vietām, ir bagāta ar organismam nepieciešamajām minerālvielām. Indijas melnā un baltā, Havaju zaļā un sarkanā un melnā, Persiešu zilā un ozolkoka kūpinātā sāls un vēl dažādi sāls un garšaugu maisījumi – SIA Manas garšas eksotiskās un dabīgās izcelsmes sāls papildinājušas mūsu bodes plauktus. Ikviens no šiem aromātiskajiem maisījumiem iederēsies svētku un arī ikdienas ēdienu pagatavošanā. Galvenais – nebaidieties eksperimentēt un savienot tradicionālās garšas ar mazliet netradicionālākām!