Līga nature SPA, sejas skrubis, dzērvene, 60ml

12,50

Ir noliktavā

Artikuls: SALI63 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

Kosmētikas zīmols Līga nature spa rada dabīgu, organismam draudzīgu, taču efektīvus produktus. Tā ir pašu rokām darīta kosmētika, kuras sastāvdaļas ir rūpīgi atlasītas, pārliecinoties par to organisko izcelsmi un labvēlīgo iedarbību uz organismu un ādu, kā arī sekojot jaunākajiem atklājumiem organiskās kosmētikas industrijā.

Krēmveida konsistences skrubis –  maska ar mikrocirkulāciju stimulējošu, sildošu iedarbību. Siltums, kas rodas akmens daļiņām saskaroties ar ūdeni, veicina poru atvēršanos, lai palielinātu skābekļa piekļuvi šūnām un veicinātu attīrošu un detoksifikācijas procesu.
Dzērveņu pulveris satur polifenolus un vitamīnu E. Vīnogu sēklu eļļā lielā koncentrācijā sastopamas taukskābes, īpaši linolēnskābe, kas nodrošina ādu atjaunojošu un restrukturējošu iedarbību. Omega 3 un Omega 6 taukskābes nostiprina ādas hidrolipīdu slāni, mitrina un padara ādu maigu un zīdainu. Piemērots jebkura tipa ādas kopšanai.

Lietošana: Samitrināt sejas un dekoltē ādu, uzklāt masku un vieglām apļveida kustībām iemasēt ādā. Atstāt uz 5-10 minūtēm, noskalot.

Masa neto: 60ml