Dziiva, ceremoniālais kakao, 100%, Tanzānija Kokoa Kamili, 100g

10,50 

Artikuls: DZIVA6 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Dziiva” ir uzņēmums Kurzemē, kas apvienojot kakao un augu spēku ar izkoptu meistarību, rada dzīvu, spēkpilnu šokolādi un kakao. Katrā šokolādes gabaliņā, katrā pievienotajā augā ir patiesa dzīvība, un “Dziiva” ir stāsts par dabisku esamību un labsajūtu.

Piecpadsmit stundu brauciena attālumā no tuvākās pilsētas līkloču ceļš ved uz attālo Kilomero ieleju. Tur mīt simtiem sīkzemnieku, kuri audzē augstākās kvalitātes kakao, dažnedažādas putnu sugas, primāti un rotaļīgi ziloņi, kas apdzīvo tuvējā Udzungvas nacionālā parka mežus.

Kokoa Kamili ir inovatīvs sociālais uzņēmums, kas palīdz kakao audzētājiem gūt ilgtspējīgus ienākumus, atbalsta viņu ģimenes un kopienu, integrējot kakao audzēšanu šajā apgabalā un veidojot ekokultūru, kas veicina kakao ražu. Ar vietējiem partneriem un programmām Kokoa Kamili atbalsta pastāvīgus mežu atjaunošanas pasākumus, kas nodrošina gan savvaļas dzīvnieku, īt īpaši ziloņu, gan vietējo iedzīvotāju laimīgu un harmonisku dzīvi šajā ielejā.

Sastāvs: Kakao pupiņas ar miziņu 100%

Kakao pupiņu izcelsme: Tanzānija “Kokoa Kamili”, Dienvidāfrika

Nav ieteicams pagatavošanai ar govs pienu.

Uzturvērtība: 100g produkta satur: Enerģētiskā vērtība 2484kJ/602kcal, tauki 53,39g, tostarp piesātinātie 32,4g, ogļhidrāti 8,3g, tostarp cukuri 0,55g, šķiedrvielas 19,5g, olbaltumvielas 12,4g.

Ražotājvalsts: Latvija

Masa neto: 100g