Līga Nature SPA, serums sejai ar auzu eļļu “Intense Revitalize”, 30ml

26,50 

Ir noliktavā

Artikuls: SALI81 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

Kosmētikas zīmols “Līga Nature SPA” rada dabīgu, organismam draudzīgu, taču efektīvus produktus. Tā ir pašu rokām darīta kosmētika, kuras sastāvdaļas ir rūpīgi atlasītas, pārliecinoties par to organisko izcelsmi un labvēlīgo iedarbību uz organismu un ādu, kā arī sekojot jaunākajiem atklājumiem organiskās kosmētikas industrijā.

Eļļas serums ar auzu eļļu (Intense revitalize facial serum) satur vērtīgas neaizvietojamās taukskābes – alfalinolēnskābi, Omega-3, Omega-6 un Omega-9, polinepiesātinātās taukskābes – linolskābi un gammalinolēnskābi. Auzu eļļa atjauno ādas dabisko lipīdu slāni, mazina niezi, lobīšanos, mīkstina un veicina ādas mitrināšanu, kā arī uzlabo elastību un mazina iekaisuma procesus. Augstais polifenola saturs šajā serumā darbojas kā antioksidants un pasargā ādu no ārējo apstākļu nelabvēlīgās iedarbības. Piemērots visiem ādas tipiem, bet īpaši novecošanās pazīmju profilaksei, sausai, dehidrētai, UV staru bojātai, kā arī tonusu zaudējušai, pelēkai, “nogurušai” ādai. Arī ādai ar noslieci uz alerģiju, niezi, dermatītu.

Lietošana: Uzklāt 2-3 pil. seruma uz attīrītas, tonizētas un sausas sejas ādas.

Sastāvs: Avena sativa (Oat) kernel oil, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric/Succinic Triglyceride, Caprylic/ capric triglyceride, Isoamyl laurate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Carapa Guaianensis (Andiroba) Seed Oil, Tocopheryl acetate, Ocimum Basilicum (Basil) Oil, Salvia Sclarea (Clary sage) Oil, Boswellia carterii (Frankincense) Oil, Foeniculum Vulgare (Fennel sweet) Oil, Eugenol, Linalool, Limonene, Geraniol

Tilpums: 30 ml