GiLine, eliksīrs redzei, 250ml

12,90 

Ir noliktavā

Artikuls: KONFE10 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Giline for life” ir ģimenes uzņēmums, kuru vairums klientu pazīst ka konfelādes ražotni. Veselīgi, dabīgi pārtikas produkti bez cukura, tos saldina ar stēviju, vai izmantojot augļu un ogu dabīgos cukurus, tādējādi ražojot produktus, piemērotus ikkatram, kas cenšas samazināt cukura patēriņu uzturā.

Uztura bagātinātājs ar augu ekstraktiem pieaugušajiem. Tā sastāvā esošie komponenti palīdz uzlabot redzes funkciju un acs tīklenes veselību, nostiprināt asinsvadu sieniņas un veicināt to elastību, mazināt saspringumu, emocionālu uzbudināmību, nogurumu un nespēku, veicināt noturību pret stresu un piepūli, kā arī normālu imūnsistēmas darbību, uzlabot miega kvalitāti, veicināt organisma remineralizācijas funkciju, uzlabot gremošanas trakta un aknu darbību, saglabāt matu, nagu, ādas veselību. Eliksīrs veicina kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai ādas, zobu, kaulu un skrimšļu veselībai.

Sastāvdaļas: Attīrīts ūdens, fruktoze, mellenes, dzērvenes un brūklenes sulas koncentrāts, biezinātājs- pektīns, aveņu ekstrakts, C vitamīns ( L – askorbīnskābe), melnaugļu aronijas sulas koncentrāts, žibulīša ekstrakts, samtenes ekstrakts, tīruma kosas ekstrakts, kumelītes ekstrakts, lielās ceļmallapas ekstrakts, kliņģerītes ekstrakts, dilles ekstrakts, pīlādža ekstrakts, bērzu ekstrakts, konservants – nātrija benzoāts. Alc. tilp. 2,2%

Lietošana: Lietot 10 ml eliksīra neatšķaidītā veidā 1 reizi dienā. Tā kā eliksīrs saražots no dabīgas izcelsmes sastāvdaļām, var veidoties nelielas nogulsnes. Pirms lietošanas pudeli sakratīt!

Ražotājvalsts: Latvija

Tilpums neto: 250 ml