GMT Beauty, fitnesa krēms notievēšanai un slaidināšanai, 100ml

18,00 

Ir noliktavā

Artikuls: GMTB37 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

GMT BEAUTY kosmētika ir ražota no tīrām un dabīgām sastāvdaļām, kas ir rūpīgi izvēlētas, pārbaudītas, ir drošas un nav alerģiskas. Ikviena  produkta sastāvs ir ļoti koncentrēts, tāpēc pietiek ar vienu pilienu. Uzņēmums arī respektē apkārtējo vidi un dabas resursus, tādēļ izvēlas visefektīvāko un videi draudzīgāko iepakojumu un pielieto ražošanas tehnoloģijas, atstājot minimālu iespaidu uz vidi. Turklāt produkti netiek testēti uz dzīvniekiem.

Fitnesa krēmu izmanto tievēšanas programmās kopā ar sportiskām aktivitātēm (garām pastaigām, nūjošanu, braukšanu ar velosipēdu utt.). Uzlabo asinsriti un limfas atteci, stimulē vielmaiņu audos. Mazina tauku daudzumu organismā un iedarbojas uz lieko svaru. Sportojot aktīvais notievēšanas komplekss, augu eļļas un ekstrakti palīdz modelēt slaidu augumu un iedarbojas uz celulītu. Līdzeklis nesatur sastāvdaļas, kuru lietošanu aizliedz Pasaules Antidopinga aģentūra.

Lietošana: 5-10 minūtes pirms fiziskas slodzes sākuma uzklājiet uz ādas slodzes mērķa zonās nelielu daudzumu produkta un iemasējiet.

Sastāvs INCI: Aqua, Glycerin, Myristyl Myristate, Coco-Caprylate/Caprate, Cetearyl Alcohol, Zingiber Zerumbet Extract, Ethanol, Glyceryl Stearate, Isopropanol, Hydroxyethylcellulose, Magnesium Sulfate Heptahydrate, Carnitine Fumarate, Potassium Palmitoyl Hydrolyzed Wheat Protein, Benzyl Alcohol, Cymbopogon Flexuosus Herb Oil, Sodium Pyruvate, Xanthan Gum, Caesalpinia Spinosa Gum, Vanyllyl Butyl Ether, Aesculus Hippocastanum Extract, Fucus Vesiculosus Extract, Camellia Sinensis Extract, Hedera Helix Extract, Succinic Acid, Aroma, Tocopherol, Citric Acid

Tilpums: 100 g