EKOhouse, sausā eļļa “Liepu ziedi”, 125ml

8,95 

Ir noliktavā

Artikuls: EKOH28 Kategorijas: , Zīmols:

Apraksts

“EKOhouse Cosmetics” ir Latvijas uzņēmums, kurš ražo organiskus kosmētikas līdzekļus sejas un ķermeņa ādas kopšanai. Uzņēmuma galvenās vērtības ir godīgums, kvalitāte un rūpes par klientu veselību un skaistumu. Tā galvenā misija ir radīt iespēju katram Latvijas iedzīvotājam iegādāties dabīgu kosmētiku par pieņemamu cenu, tādā veidā apgāžot stereotipu, ka dabīga kosmētika vienmēr maksā dārgi.

Sausās eļļas pēc sastāva ir vieglākas par bāzes kosmētiskajām eļļām, tās ātri iesūcas ādā, pārklājot to ar zīdainu kārtiņu un neatstāj eļļai raksturīgo spīdumu.

Sausā Liepu ziedu eļļa sastāv no dabīgām izejvielām. Pateicoties sastāvdaļu maigajai un unikālajai struktūrai, eļļa ātri iesūcas ādā, neatstāj spīdumu, baro un pasargā to no apkārtējās vides kaitīgās iedarbības. Āda kļūst zīdaini maiga. Uztur ādai nepieciešamo mitruma līdzsvaru un nomierina ar liepu ziedu silto aromātu. Īpaši ieteicama taukainas un normālas ādas kopšanai.

Lietošana: Ar vieglām masāžas kustībām nelielu eļļas daudzumu uzklājiet uz tīras sejas un/vai ķermeņa ādas. Uzglabāt temperatūrā no +5°C līdz +25°C, sargāt no tiešu saules staru iedarbības.

Tilpums: 125 ml