Dr. Tereško tējas, uztura bagātinātājs “Betulcard”, 60kaps.

19,90 

Artikuls: DOKT5 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

Ārstam Artūram Tereško ir 40 gadu pieredze fitoterapijas jomā, kas viņam ļāvusi izveidot dažādām dzīves situācijām un veselības sarežģījumiem piemērotu veselības tēju, ikdienas tēju, uztura bagātinātāju un ādas un matu kopšanas līdzekļu klāstu. Tēju drogu gatavošanai tiek izmantoti savvaļā augoši, kā arī „zaļajās” zemnieku saimniecībās kultivēti ārstniecības augi.

Uztura bagātinātājs asinsritei ar betulīnu un vilkābeli. To ieteicams lietot cilvēkiem, kam ir sēdošs darbs un kustību trūkums, pusmūža cilvēkiem un senjoriem, lai atbalstītu sirds-asinsrites sistēmu, kā arī cilvēkiem, kas daudz ēd, smēķē un lieto alkoholu. Uztura bagātinātāja pagatavošanai tiek izmantots bērza tāss sausais ekstrakts, kas satur 80 % betulīna, 10% aromātiskos savienojumus, 8,3% betulīnskābi, 7,3% lupeolu, 2% aldehīdus. Vilkābeles ziedi tiek vākti z/s Doktus vilkābeļu dārzā, ražotnē tie tiek žāvēti un smalcināti.

Sastāvs: Vienā kapsulā ietilpst 100mg bērza tāss sausā ekstrakta, kur galvenā sastāvdaļa (80mg) ir betulīns, un 80mg vilkābeles ziedu pulvera.

Lietošana: Ieteicams lietot pa 1 kapsulai 2 reizes dienā pirms ēšanas. Atkarībā no stāvokļa smaguma var lietot līdz sešiem mēnešiem. Nepārsniegt ieteicamo diennakts devu. Nelietot grūtniecības, krūts barošanas laikā un bērniem līdz 18 gadu vecumam. Neizmantot uztura bagātinātāju pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietošanai.

Ražotājvalsts: Latvija

Masa neto: 16,8 g (60 kapsulas)