Greenum, krēmveida dezodorants “Lemongrass”, 50g

4,90 

Artikuls: COSM81 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Greenum” ir viens no lielākajiem un pazīstamākajiem privāto zīmolu ražotājiem Baltijas valstīs, kas, apvienojot zinātni ar dabu un rūpīgu pieeju, rada un piedāvā saviem klientiem unikālus un dabai draudzīgus kosmētikas produktus.

Krēmveida dezodorants aromatizēts ar atsvaidzinošu citronzāles ēterisko eļļu. Satur dabīgas sastāvdaļas, kas efektīvi novērš nepatīkamo ķermeņa aromātu un palīdz saglabāt svaigumu visas dienas garumā.

Lietošana: Uzklājiet uz tīras, sausas ādas. Nelietot uz bojātas ādas. Lietošanai tikai padusēs. Uzglabāt oriģinālajā iepakojumā istabas temperatūrā, izvairoties no tiešiem saules stariem.

Sastāvs (INCI): Sodium Bicarbonate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Zea Mays (Corn) Starch , Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Zinc Oxide, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Oleyl Erucate, Tocopherol, Juniperus Communis Fruit Extract, Triethoxycaprylylsilane, Citral, Geraniol, Isoeugenol, Limonene, Linalool, Citronellol.

Masa neto: 50 g