Dziiva, tumšā šokolāde ar piparmētru, 65%, 60g

5,50 

Artikuls: DZIVA3 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Dziiva” ir uzņēmums Kurzemē, kas apvienojot kakao un augu spēku ar izkoptu meistarību, rada dzīvu, spēkpilnu šokolādi un kakao. Katrā šokolādes gabaliņā, katrā pievienotajā augā ir patiesa dzīvība, un “Dziiva” ir stāsts par dabisku esamību un labsajūtu.

Maigi krēmīga, uzmundrinoša un kārdinoša! Meistardarbs no dzīvām Kakao pupiņām, burvīgās Piparmētras un Sirds. Radīta iedvesmā lutināt sevi, kad kārojas tumšā šokolade, bet tomēr gribās ko maigāku.
Piparmētras būtne aicina vērot, savienoties ar pilnīgāku savas dzīves izpratni, palīdz būt možumā tagadnes mirklī, attīrīt domas, atvērties radošumam un saņemt citu sfēru gudrību. Aicina pārvarēt lepnuma un mazvērtības sajūtu. Piparmētra ir saistīta ar saules pinuma, sirds un rīkles čakrām, Zemes stihiju un nes sievišķo enerģiju. Aktivizē un nostiprina smadzeņu darbību un stimulē garīgās spējas. Auzu piens ir bagātīgs šķiedrvielu un ogļhidrātu avots.

Sastāvs: Kakao pupiņas, Kakao sviests, Auzu piena pulveris, Kokosriekstu cukurs, Piparmētra (Mentha × piperita). Radīta no bioloģiskām izejvielām.

Kakao pupiņu šķirne un izcelsme: Criollo, Trinitario un Forastero piemērotas Āfrikas austrumu piekrastes klimatam Madagaskara “Mava Ottange”.

Ražotājvalsts: Latvija

Masa neto: 60g