Joungle Culture, skuveklis ar gaišu bambusa rokturi un žiletes

29,50 

Artikuls: JUNC9 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Joungle Culture” ir vairāk nekā tikai zīmols, tā ir sociāli atbildīga kustība, kas iestājas par labāku pasauli. Tā ražo ētiski iegūtus, videi draudzīgus produktus, kas palīdz risināt plastmasas atkritumu problēmu visā pasaulē.

Skuveklis ar bambusa rokturi ir izstrādāts, lai nodrošinātu lielisku skūšanās pieredzi, neradot plastmasas atkritumus. Atkārtoti lietojamais skuveklis ir aprīkots ar unikālu garu bambusa rokturi komforta nodrošināšanai un nerūsējošā tērauda aizsargu, lai novērstu griezumus un kairinājumu. Piemērots gan sievietēm, gan vīriešiem.

Lietošana: Pirms skūšanās iemērciet skuvekli karstā ūdenī, uzklājiet uz ādas skūšanās ziepes vai skūšanās putas. Kad esat gatavs, turiet skuvekli 45 grādu leņķī, izvairoties no jebkādām diagonālām kustībām un velciet tieši uz leju vai augšup tādā pašā veidā, kā izmantotu vienreizējās lietošanas skuvekli. Laiku pa laikam noskalojiet skuvekļa bambusa rokturi un skuvekļa galvu ar karstu ūdeni. Kad esat pabeidzis skūšanu, noteikti noslaukiet skuvekli, līdz tas ir sauss ar salveti vai drānu. Tas nodrošinās, ka uz skuvekļa asmens neveidojas rūsa.