BestBerry, irbeņu ogu ekstrakts, BIO, 200ml

10,90 

Artikuls: BESTB1 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“BestBerry” ir Latvijas ģimenes uzņēmums, kas specializējas veselībai un skaistumam paredzētu dabīgu produktu ražošanā, kuru galvenā sastāvdaļa ir bioloģiski audzētas irbeņu ogas, sēklas, ziedi, lapas un miza.

Irbeņu ogu ekstrakts ir spēcīgs atbalsts sirds un asinsvadu veselībai. Tas samazina sliktā holesterīna un cukura līmeni asinīs, normalizē asinsspiedienu un stiprina asinsvadus. Uzticams palīgs svara kontrolei. Spēcīgs antioksidants, kas palīdz likvidēt brīvos radikāļus, palēninot novecošanos, stiprinot imunitāti un vairojot enerģiju.

Sastāvs: Irbeņu* (Viburnum opulus) ogu ūdens ekstrakts. 10ml ekstrakta (2 tējkarotes) satur 1g irbeņu pulvera.

* Bioloģiski sertificēta sastāvdaļa.

Lietošana: Ieteicams lietot pa 1 līdz 2 tējkarotēm dienā, aptuveni 20 minūtes vai pusstundu pirms ēšanas, uzdzerot ūdeni vai savu iecienītāko dzērienu. Maksimālai uztura bagātinātāja iedarbībai ieteicams ievērot sabalansētu un pilnvērtīgu uzturu un regulāras fiziskās aktivitātes, kā arī atturēties no kaitīgiem ieradumiem.

Brīdinājumi: Pirms uztura bagātinātāja lietošanas konsultēties ar savu ģimenes ārstu. Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu!

Ražotājvalsts: Latvija

Tilpums: 200 ml