Saules fabrika, nostiprinoša Vidusjūras matu maska, 200g

15,90 

Artikuls: SUNF75 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Saules fabrika” ir kosmētikas zīmols, kas ražo ar rokām gatavotus ķermeņa kopšanas līdzekļus, izmantojot kvalitatīvas un dabiskas sastāvdaļas un apvienojot tradīcijas ar mūsdienu tehnoloģijām. Zīmola mērķis ir pārvērst ikdienas skaistumkopšanas rituālus patiesā baudā.

Vidusjūras matu maska baro, mitrina, stiprina matus un novērš matu izkrišanu.

Savvaļas medus stiprina un piedod matiem apjomu, piepildot tos ar barības vielām.

Sicīlijas olīveļļa atdzīvina matus, atjaunojot to dabisko skaistumu. Olīveļļa palīdz atbrīvoties no blaugznām, paātrina matu augšanu, atjauno to mīkstumu un spīdumu.

Ceilonas kanēlim piemīt antioksidanta iedarbība, un tas stimulē asinsriti. Kanēlis nodrošina matiem dabisku un zīdainu spīdumu, paātrinot to augšanu un atjaunojot to struktūru.

Citrona ēteriskā eļļa novērš blaugznas un matu izkrišanu.

E vitamīns ir lielisks dabīgais antioksidants. Pateicoties tam maska baro matus, piedodot tiem apjomu un spīdumu.

Lietošana: Uzklājiet masku visā garumā uz nedaudz mitriem matiem. Uzlieciet uz matiem kosmētisko cepurīti, pēc tam aptiniet to ar dvieli. Pēc 45-60 minūtēm izmazgājiet masku ar siltu ūdeni, izmantojot šampūnu. Ja nepieciešams, izmantojiet šampūnu vēlreiz.

Sastāvs (INCI): Mel (Honey), Prunus Amugdalus Dulcis Oil, Cinnamomum Zeylanicum, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flover, Capsicum Annuum, Tocopherol Acetate (Vitamin E ).

Ražotājvalsts: Latvija

Masa neto: 200 g