Coslys, Vīģu dušas želeja, 1L

18,90

Ir noliktavā

Artikuls: CINBA661 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Coslys” ir Francijas kosmētikas zīmols, kas piedāvā bioloģiski sertificētus un videi draudzīgus produktus visai ģimenei. Lielākā daļa produktu izejvielu tiek iegūtas Luāras ielejā – vietā, kur atrodas pati rūpnīca.

Bagātīgi barojoša Coslys dušas želeja jutīgas ādas remdēšanai – lai āda būtu zīdaini maiga! Formula bez ziepēm, ar ķermenim atbilstošu pH līmeni, lai minimizētu alerģiju risku un saudzīgi attīrītu ādu. Bioloģiski audzētu vīģu ekstrakts aizsargā ādu no ārējo apstākļu iedarbības, savukārt cigoriņu saknes ekstrakts mīkstina un nomierina ādu, ļauj tai justies patīkami pēc ik mazgāšanas reizes.

Bioloģiskie vīģu un cigoriņu sakņu ekstrakti, ar vīgriezes ziedūdeni un augu glicerīnu veido nomierinošu un mīkstinošu iedarbību, kamēr bio kokosriekstu, palmu un glikozes mazgājošā bāze saudzīgi attīra ādu.

Sastāvs: Aqua (water), spiraea ulmaria flower water*, sodium coco-sulfate, decyl glucoside, inulin, sodium chloride, cocamidopropyl betaine, polyglyceryl-2 lauroate, ficus carica (fig) fruit extract*, glycerin**, parfum (fragrance), sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, coconut alcohol, sodium sulfate. * sastāvdaļas no bioloģiskām lauksaimniecībām COSMEBIO un ECOCERT sertificēta biokosmētika. 99% sastāvdaļu dabīgas izcelsmes, 10,9% – iegūtas bioloģiskajā lauksaimniecībā. Nav testēta uz dzīvniekiem. Piemērota vegāniem.

Tilpums neto: 1 L