Apraksts
“Abavas” ir Latvijas lielākā vīna darītava. Tas ir ģimenes uzņēmums, kas piedāvā sidrus, vīnus un destilātus no Latvijā audzētām ogām un augļiem.
Baltais vermuts ir darināts no ziemeļu ābolu vīna pēc klasiskas Vecās pasaules vermuta receptes. Dzēriena tapšanā izmantoti īpaši piemeklēti deviņi augi un garšvielas no dažādām pasaules malām, sniedzot tam augļainu un piesātinātu raksturu un papildinot to ar citrusu notīm. Pasniegšanas temperatūra 8oC līdz 10oC, ar ledu vai kokteiļos kopā ar gāzētu ūdeni, rudzu viskiju, džinu, destilātu, viskiju vai dzirkstošo vīnu.
Sastāvā izmantoti augi: vērmele, dižzirdzene, majorāns, timiāns, rozmarīns, saldie apelsīni, citrons, kanēlis, kardamons, krustnagliņas
Ražotājvalsts: Latvija
Alkohola saturs: 18%
Tilpums: 0,5 L