Lavera, nostiprinoša sejas maska, 21ml

6,50 

Nav pieejams

Artikuls: DAMOD422 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Lavera” ir viens no Vācijas vadošajiem dabīgās un ekoloģiskās kosmētikas ražotājiem. Visi produkti ir vegāniski, izgatavoti no augu izcelsmes izejvielām, tiem nav pievienotas krāsvielas, konservanti un sintētiskās smaržvielas. Produktu kvalitāti apstiprina BDIH, Vegan Society, USDA Organic un NaTrue Certification of Natural & Organic Cosmetics piešķirtie sertifikāti.

Sejas maska/salvete satur unikālu “Green Lift” kompleksu, kura pamatā ir edelveisa šūnu ekstrakts un dabīgās aktīvās vielas. Tās sastāvā ir arī hialuronskābe un karandžas eļļa. Maska padara ādu gludāku, mīkstāku un koptu. Nodrošina intensīvu mitrināšanu.

Lietošana: notīriet sejas ādu un uzklājiet masku / salveti;: pielāgojiet sejas kontūrām; atstājiet iedarboties 15 minūtes; noņemiet masku un noslaukiet atlikumus ar sejas salveti vai viegli iemasējiet.

Sastāvs: Water (Aqua), Glycerin, Alcohol* denat., Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Pentylene Glycol, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Water*, Gossypium Herbaceum (Cotton) Extract*, Leontopodium Alpinum Callus Culture Extract, Sodium Hyaluronate, Pongamia Glabra Seed Oil, Xanthan Gum, Glycerophosphocholine, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Linalool**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Benzyl Salicylate**

Ražotājvalsts: Vācija

Tilpums: 21 ml