Cytoplan, C vitamīns ar bioflavonoīdiem, 120kaps.

28,90

Ir noliktavā

Artikuls: CINBA944 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

Lielbritānijas uzņēmums “Cytoplan” ražo uztura bagātinātājus vienkāršiem cilvēkiem, kā arī dietologiem un medicīnas speciālistiem, ievērojot augstus kvalitātes standartus, inovācijas un godīguma principus.

Uztura bagātinātājs – C vitamīns ar bioflavonoīdiem satur ļoti lielu C vitamīna devu, līdz pat 1000 mg vienā kapsulā. C vitamīns palīdz uzturēt normālu enerģijas vielmaiņu un normālu imūnsistēmas darbību, palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīviem bojājumiem un mazina noguruma un nespēka sajūtu.  Nesatur ĢMO, glutēnu, kviešus, soju, piena produktus, mākslīgos aromatizētājus un krāsvielas. Piemērots vegāniem. Iepakojums bez plastmasas! Pudele ir izgatavota no cukurniedru šķiedrām.

Lietošana: ieteicams lietot 1 kapsulu dienā. 120 kapsulas ir paredzētas 120 dienu kursam. Nepārsniedziet ieteicamo diennakts devu! Neizmantojiet uztura bagātinātāju kā pilnvērtīga un sabalansēta uztura aizvietotāju! Uzglabāt bērniem nepieejamā vietā. Nelietojiet uztura bagātinātāju, ja iepakojuma aizsargplāksnīte ir bojāta vai tās nav.

Sastāvs: C vitamīns (L-askorbīnskābe), citrusu bioflavonoīdi, kapsulas apvalks (hidroksipropilmetilceluloze).

1 kapsula satur: C vitamīnu 1000 mg (1250% NRV), bioflavonoīdus 50 mg.
NRV – references uzturvērtība pieaugušajam.

Masa neto: 140,40g (120 kapsulas pa 1170 mg).