Moya Matcha, zaļā tēja “Genmaicha”, 60g

10,90 

Ir noliktavā

Artikuls: PLANB1312 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

Moya Matcha ir zīmols, kas piedāvā autentisku japāņu organisko matcha zaļo tēju, kas tiek audzēta Kioto prefektūras Uji reģionā. Šis reģions vairāk kā 800 gadu ir pazīstams ar savu augstākās kvalitātes zaļo tēju. Moja Matcha tējām ir piešķirti gan Eiropas Savienībā, gan Japānā atzīti sertifikāti, kas apliecina, ka tās nesatur pesticīdus un citas nevēlamas ķimikālijas.

Genmaicha ir augstas kvalitātes zaļā sencha tēja, kam pievienoti grauzdēti rīsu graudi (“genmai”). Pirms žāvēšanas un grauzdēšanas rīsus īpaši izmērcē un izvāra. Senčas lapu un rīsu uzlējuma kombinācija piešķir genmaichy raksturīgu atsvaidzinošu, nedaudz riekstainu garšu, spēcīgu aromātu un rūsgani zaļo krāsu. Genmaicha gadsimtiem ilgi Japānā tika uzskatīts par dzērienu nabadzīgākajiem cilvēkiem, kuri nevarēja atļauties dzert tīru senču. Pievienotie rīsi palielināja tējas tilpumu un piešķīra tai papildu garšu. Laika gaitā genmaicha kļuva populāra starp visiem sociālajiem slāņiem Japānā un pēc tam arī visā pasaulē, kur tā ieguva iesauku “popkorna tēja” (jo grauzdēti rīsu graudi no attāluma atgādināja popkornu). Japānā mūki bieži dzer genmaiču ilgstošas ​​badošanās laikā. Salīdzinoši zemā senča satura dēļ (50%) tā satur diezgan maz kofeīna. Tai ir augsts minerālvielu (magnija, kalcija un kālija) saturs. Pateicoties savām gremošanas sistēmu atbalstošām īpašībām to tradicionāli pasniedz ēdienreižu laikā.

Sastāvs: Genmaicha zaļā tēja 50%*, brūnie rīsi 50%*

* sertificēta organiskā sastāvdaļa

Pagatavošana: 3 g tējas apliet ar 250ml ūdens, kura temperatūra ir 70-80 grādi pēc Celsija. Ļaut ievilkties 2-3 minūtes.

Sastāvdaļu izcelsmes valsts: Japāna

Ražotājvalsts: Polija

Masa neto: 60 g