Dr. Tereško tējas, eļļa matu kopšanai ar dadža sakni, 50ml

5,90 

Artikuls: DOKT2 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

Ārstam Artūram Tereško ir 40 gadu pieredze fitoterapijas jomā, kas viņam ļāvusi izveidot dažādām dzīves situācijām un veselības sarežģījumiem piemērotu veselības tēju, ikdienas tēju, uztura bagātinātāju un ādas un matu kopšanas līdzekļu klāstu. Tēju drogu gatavošanai tiek izmantoti savvaļā augoši, kā arī „zaļajās” zemnieku saimniecībās kultivēti ārstniecības augi.

Eļļa matu kopšanai ir dabīgs līdzeklis, kas efektīvi baro un stiprina matu saknes un struktūru. Diždadža sakņu eļļas ekstrakts kopā ar nātres lapu un asinszāles ziedu ekstraktu efektīvi baro un stiprina matu saknes un struktūru. Eļļa mazina galvas ādas kairinājumu un apsārtumu, aptur matu izkrišanu, atbrīvo no blaugznām un veicina matu augšanu. Pēc eļļas lietošanas mati kļūst kuplāki, biezāki un spīdīgāki. Regulāra eļļas lietošana palīdz atjaunot un uzturēt veselīgu galvas ādu un matus.

Lietošana: Maigi iemasējiet eļļu matu saknēs un galvas ādā. Pāri matiem ieteicams uzvilkt polietilēna galvas segu un aptīt galvu ar dvieli. Paturiet eļļu matos 20-30 minūtes un izmazgājiet ar šampūnu. Procedūru veiciet 2 reizes nedēļā.

Ražotājvalsts: Latvija

Tilpums: 50 ml