Dr. Tereško tējas, augu maisījums “tonizējošs SPA pintuks”

5,90 

Artikuls: DOKT11 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

Ārstam Artūram Tereško ir 40 gadu pieredze fitoterapijas jomā, kas viņam ļāvusi izveidot dažādām dzīves situācijām un veselības sarežģījumiem piemērotu veselības tēju, ikdienas tēju, uztura bagātinātāju un ādas un matu kopšanas līdzekļu klāstu. Tēju drogu gatavošanai tiek izmantoti savvaļā augoši, kā arī „zaļajās” zemnieku saimniecībās kultivēti ārstniecības augi.

Tonizējošais vannas tējas pintuks satur augus, kuru sastāvā ir ēteriskās eļļas ar tonizējošām īpašībām. Asinszāle un kaķu mētra atslābina saspringto prātu, bērza lapas un raudene dziļi attīra un veldzē ādu, Kalmes un zvērenes hipnotizējošā smaržu deja paceļ garastāvokli, atjauno spēkus, aiznesot tevi saules pielietā vasaras pļavas svaigumā un bezrūpībā.

Lietošana: Baudot reibinošo vannas peldi un pirts procedūras Pintuku ieteicams izmantot fitomasāžai, rupjais lina audums, tējas esences klātbūtnē atbrīvos ādu no atmirušajām šūnām.

Vannā: Augu saišķīti (pintuku) ieliek traukā un aplej ar vārošu ūdeni, ļauj ievilkties 15-20 minūtes. Izvilkumu kopā ar augu saišķīti ielej vannā.

Pirtī: Papildus masāžai un ādas skrubēšanai, lai aromatizētu pirts gaisu, tējas saišķīti iemērc nelielā daudzumā ūdens metāla traukā un uzliek uz pirts akmeņiem, tad ziemas spelgonī, guļot uz lāvas aizvērtām acīm, var redzēt vasaras saulē sakarsušu ziedošu pļavu.

Masāžai: Metāla traukā ievieto pintuku un pievieno 200ml eļļas (mandeļu, olīvu, vīnogu kauliņu vai citu augu eļļu), silda uz lēnas uguns 20-30 minūtes. Veic masāžu.

Sastāvs: Asinszāles laksti, kaķu mētras laksti, raudenes laksti, zvērenes laksti, kalmes saknes, bērza lapas.

Ražotājvalsts: Latvija