Bett’r, maisījums šokolādes pudiņa pagatavošanai, 200g

3,95 

Artikuls: SMART76 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Smart Organic” mērķis ir radīt tīru, garšīgu un pieejamu pārtiku visiem, rūpējoties arī par dabu. Uzņēmuma zīmoli “Roobar”, “Bett’r”, “Kookie Cat” un “Dragon Superfood” tiek pārdoti vairāk nekā 60 valstīs visā pasaulē. Tas viss tiek panākts, pateicoties 250 darbinieku komandai, kas iegulda lielu aizrautību, profesionalitāti un atbildību dabas resursu aizsardzībā, lai uzlabotu cilvēku dzīves kvalitāti. Tas nav tikai bizness, tas ir aicinājums un dzīvesveids.

Šokolādes pudiņa maisījums sastāv no dažām rūpīgi atlasītām sastāvdaļām, no kurām galvenā ir Peru kakao. Turklāt šokolādes pudiņa maisījums nesatur glutēnu, piena produktus un mākslīgās garšas. Tā dabīgais sastāvs padara to ideāli piemērotu maziem bērniem.

Sastāvs: Kukurūzas ciete*, kakao pulveris ar samazinātu tauku saturu* (22%), sāls.

* No bioloģiskās lauksaimniecības

Pagatavošana: vienas porcijas pagatavošanai vajadzēs:

– 10g (1 ēdamkarote ar kaudzi) šokolādes pudiņa maisījuma;

– šķidrums pēc izvēles (piens, augu dzēriens vai ūdens) – 100ml stingras tekstūras pudiņam, 150ml krēmīgākas tekstūras pudiņam;

– saldinātājs pēc izvēles (ieteicams 10-15g niedru cukura vai kokosriekstu cukura).

Lai pagatavotu pudiņu:

1. Ielej aptuveni 20ml šķidruma bļodā un pievieno pudiņa maisījumu. Labi samaisa līdz pulveris pilnībā izšķīst.

2. Pārējo šķidrumu ielej katliņā, pievieno izvēlēto saldinātāju, liek katliņu uz plīts un maisot karsē, līdz šķidrums sāk vārīties un saldinātājs izšķīst.

3. Samazina karstumu. Maisījumu ar izšķīdināto pudiņa pulveri lēnām ielej uzkarsētajā šķidrumā un enerģiski maisa līdz maisījums sabiezē.

4. Noņem pudiņu no plīts un ļauj atdzist. Pudiņu var baudīt tādu pašu vai izmantot kūku vai desertu pagatavošanai.

Masa neto: 200g