Saules fabrika, normalizējošs šampūns taukainiem matiem, 200ml

7,90 

Artikuls: SUNF68 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Saules fabrika” ir kosmētikas zīmols, kas ražo ar rokām gatavotus ķermeņa kopšanas līdzekļus, izmantojot kvalitatīvas un dabiskas sastāvdaļas un apvienojot tradīcijas ar mūsdienu tehnoloģijām. Zīmola mērķis ir pārvērst ikdienas skaistumkopšanas rituālus patiesā baudā.

Šampūns veido maigas putas un saudzīgi attīra matus. Rūpīgi izvēlēto ekstraktu: nātru, ingvera, hibiska kombinācija efektīvi regulē galvas ādas tauku dziedzeru darbību un novērš blaugznu veidošanos. Kliņģerīšu un lavandas ekstraktiem piemīt izteikta pretiekaisuma un kondicionējoša iedarbība. Vērtīgo ekstraktu iedarbību pastiprina Austrālijas tējas koka ēteriskā eļļa.
Nesatur silikonus, parabēnus un mākslīgās krāsvielas.

Lietošana: Samitriniet matus ar siltu ūdeni, ieklājiet nepieciešamo šampūna daudzumu mitros matos un iemasējiet galvas ādā līdz veidojas putas, pēc tam rūpīgi izskalojiet ar ūdeni.

Sastāvs (INCI): Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, PEG-9 Cocoglycerides, Maris Salt, Cocamide DEA, Parfum, Urtica Dioica Extract, Zingiber Officinale Root Extract, Hibiskus Abelmoschus Flower Extract, Calendula Officinalis Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Flower Extract, Polyquaternium7, Phenoxyethanol, Tocopherol Acetate (Vitamin E), Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Benzyl Salicylate.

Ražotājvalsts: Latvija

Tilpums: 200 ml