Cafe Dia, vidēji grauzdēta malta kafija, Etiopija, kastītē, 11x11g

13,50 

Artikuls: CAFE1 Kategorija: Zīmols:

Apraksts

“Cafe Dia” ražo kafijas maisiņus drip (pilējuma) kafijas pagatavošanai, izmantojot tikai visizcilākās kafijas pupiņas un piemērojot visatbilstošākās grauzdēšanas metodes, kā arī rūpīgi piemeklējot maluma izmēru. Šī svaigi maltā kafija tiek iepakota augstvērtīga papīra filtra maisiņā, lai nodrošinātu nevainojamu kafijas garšu.

Izbaudi Etiopijas kafijas burvīgās garšas. Etiopija ir kafijas dzimtenes, kur kafijas kultūra ir cieši saistīta ar tās vēsturi un tradīcijām. Šī Etiopijas kafija ir ražota no smalkākajām pupiņām un rūpīgi apstrādāta, lai sniegtu saldu, vidēji pilnīgu un krēmīgu garšas pieredzi. Tās notis iekļauj niedru cukuru, dzidro citrusu un smalkus ziedus. Etiopijas kafija ir pazīstama ar savu sarežģītību un skābumu.

Pagatavošana: Pilējuma kafijas pagatavošanai tiek nodrošināts pakāpeniskais ekstrakcijas process. Maltā kafija tiek ievietota speciālā kafijas filtra maisiņā, kuru nepieciešams ar izvelkamām austiņām nostiprināt virs kafijas trauka. Tad virs maltās kafijas ļoti lēni uzlej karstu (95°C) ūdeni, ļaujot šķidrumam izfiltrēties un uzkrāties kafijas traukā. Šī metode ļauj iegūt augstvērtīgu kafijas dzērienu, jo filtrs efektīvi aiztur liekos eļļas ekstraktus no kafijas pupiņām, novēršot to nevēlamo ietekmi uz kafijas garšu.

Sastāvdaļu izcelsmes valsts: Etiopija

Masa neto: 121 g (11 x 11 g)